GIRLY GIRL

GIRLY GIRL 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Cardigan: Custommade (HERE) T-shirt: ASOS (HERE) Trousers: Mango Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Go’morgen kæreste læsere. Her får I lige et hurtigt outfit fra dagen i går. Det er et af dem, hvor der ikke er specielt mange tanker bag. Faktisk var det bare noget, som jeg hurtigt smed på, til mit eftermiddagsmøde med Katten. Vi havde lige noget vigtigt der skulle vendes. Jeg håber, at jeg snart kan indvie jer i, hvad det drejer sig om 🙂

Resten af dagen blev tilbragt på hjemme kontoret. Kontoret blev rykket over i sofaen, da mine ben skulle hvile, formiddagens løbetur endte nemlig med at blive en lille halvmarathon rundt i hele København. ENDELIG fik jeg løbet en af de helt lange ture, så nu kan jeg da strege den over min to-do liste for denne uge 😉

Det var egentlig først da jeg kiggede billederne igennem her til morgen, at det fik for mig mig, at mit outfit havde et girly touch ud over det sædvanelige. Om det er den lyserøde farve, den (nye og fine) prikke t-shirt eller de feminine ballerier, ved jeg ikke. Mon ikke det bare er kombinationen?

Dagen i dag skal til gengæld bruges på farten. Jeg starter hos min yndlings frisør Frederikke hos Gun Britt, som skal give mit hår en noget så tiltrængt forårsklargøring. Det bliver SÅ godt. Husk at I kan følge med i det hele henne på snappen (Miekirstine)

Kan I have en skøn dag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments