OM MUNDSKYL, TANDPASTA & GOD ÅNDE

OM MUNDSKYL, TANDPASTA & GOD ÅNDE 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af SB12

Tilbage i Februar-måned, var jeg inviteret til den lækreste frokost, sammen med SB12. Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg ikke kendte det store til dem inden, udover, at det var dem med mundskyl og god mundhygiejne. Her I Danmark er det der med at bruge mundskyl, jo langt fra en del af de flestes rutiner. Men det er det faktisk i mange andre lande, hvilket jeg slet ikke var klar over. Det var blot en af de ting, som jeg blev klogere på 😉

Lad mig starte med at sige, at min mundhygiejne ikke fejler noget og det der med at børste tænder, er noget, som jeg aldrig kunne drømme om at springer over. Uanset hvor træt (eller fuld) jeg er, når jeg kommer hjem efter en lang dag eller god fest, så kan jeg nærmest ikke falde i søvn, hvis jeg stadig kan smage noget af det, som jeg har indtaget i løbet af dagen eller aftenen. Jeg har også fået mig en lidt dårlig vane med at børste tænder efter hvert måltid eller kop kaffe og det kan hurtigt løbet op på en 4-5 gange dagligt. Sidst jeg var til tandlæge, fik jeg faktisk at vide, at jeg skulle stoppe med det med det samme, da man kunne se at det sled på mine tænder.

Jeg må altså sige, at det var et ret belejligt tidspunkt, at jeg blev introduceret til SB12 og jeg har faktisk brugt det siden og har erstattet mine midt-på-dagen-tandbørstninger med et par skyld. Og det virker sgu. Man skal selvfølgelig lige vende sig til, at det ikke fjerner madrester, men det giver frisk ånde, hvilket jo er det vigtigste. Tanken om at skulle gå rundt med kaffeånde, kan jeg næsten ikke holde ud 😉

Alt i alt skal man altså se SB12 som et supplement til tandbørstning (ikke en erstatning). Den findes i tre varianter, så der skulle gerne være noget for enhver smag. Min personlige favorit er den lilla. SB12 har en unik og patenteret sammensætning og er et mundplejende middel, der beskytter mod dårlig ånde forårsaget af bakterier, og som virker op til 12 timer. Så fik vi også den på plads 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OM MUNDSKYL, TANDPASTA & GOD ÅNDE 2

Hvad jeg heller ikke vidste var, at SB12 også laver Tandpasta og tyggegummi. Tandpastaen er jo verdens pæneste og er virkelig god (siger en, som bestemt er kræsen, når det kommer til tandpasta). Den er i øvrigt enormt drøj i brug og beholder (den pæne) form, uanset hvor meget man bruger af den.

Tyggegummiet har især været et hit hos mig. Mit forhold til tyggegumme er på grænsen til det usunde. Jeg er mere eller mindre besat af at have noget på mig og spiser nok også lidt mere, end hvad eksperterne vil anbefale. Igen, så er det der med at kunne smage hvad jeg har spist og drukket, noget af det værste jeg ved. Når det kommer til tyggegummi, så er jeg også lidt af en kræsenpind og spiser kun det, som har en lang holdbarhed. De seneste par uger har jeg tygget mig igennem flere pakker fra SB12 og de er altså også godkendt. Det holder både smag og konsistens i lang tid. Meget længere, end de fleste andre, jeg har prøvet.

OM MUNDSKYL, TANDPASTA & GOD ÅNDE 3

Alt i alt er jeg blevet ret glad for det der med mundskyld og når jeg, om et par uger, skal til tandlægen igen, så håber jeg også at de kan se, at jeg har været lidt bedre til at passe på mine tænder og at jeg ikke har været så hård ved dem.

Man kan læse meget mere om SB12 henne på deres Facebookside, Kysseklar med SB12.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments