FLOWER POWER

FLOWER POWER 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De fleste af jer kender nok til Lily på den ene eller anden måde, da hun efterhånden er en gammel krage, i hele det her blog-show, ligesom jeg selv 🙂 Hun er også en af de bloggere, som jeg selv har kendt og fulgt i længst tid. Vi lærte hinanden rigtig godt at kende tilbage i 2010 (tror jeg nok det var) da vi begge arbejdede som modeassistenter på Costume. Det er næsten ikke til at forså, at det er så mange år siden. Se engang hvor søde og unge vi er HER 😉

Siden dengang er der naturligvis sket en hulens masse ting. Lily er bl.a blevet mor til den sødeste lille dreng. For nyligt har hun også åbnet webshoppen My Lèontine, som vitterligt er fyldt til randen med pæne ting. Lily har altid haft ualmindelig god smag, så jeg var egentlig heller ikke et sekund i tvivl om, hun ville kunne samle det bedste udvalg.

Jeg har selvfølgelig allerede været forbi shoppen, hvor denne smukke blomstrede Gestuz-top er fra. Printet er altså noget af det aller fineste. Havde de matchende bukser været på lager i min størrelse, så havde de altså også været en del af min garderobe nu. Den næste ting på min ønskeliste må være den her smukke kimono, som også vil fungere ganske fint som sommerkjole. Alle de fristelser altså.

Kan I have en skøn tirsdag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments