PINK WALL

PINK WALL 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Jacket: Meotine (HERE) Top: Sparkz (HERE) Trousers: Mango Shoes: Adidas from Sarenza (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Jeg ELSKER kombinationen af grøn og lyserød, så den gik jeg all in på, da jeg så denne smukke lyserøde væg i går. Egentlig er det jo ikke en farvekombination, som lige umiddelbar tænker som et hit, men den er der altså hver gang, hvis I spørger mig 😉

Her kan I forresten også se min helt nye Meotine-jakke in action. Er den ikke fin? Den er landet i min garderobe på et helt perfekt tidspunkt, her med forårets komme og nu hvor min læder og ruskindsjakke-besættelse er på sit højeste.

Søndagen startede jeg sådan her, sammen med Kat. Ikke dumt, vel? Efterfølgende besøgte vi et par lagersalg og et loppemarked. Jeg endte kun med at købe en enkelt nederdel, så det vil være synd og sige, at budgettet blev sprængt. Hvad sker der i øvrigt for, at der er lagersalg OVER ALT i disse dage? Man føler sig jo næsten snydt, hvis man skal betale fuld pris for noget.

I skrivende stund er jeg hjemme i min søsters (nye) hus. Jeg skal passe baby og senere skal vi spise lækker indisk mad.

Rigtig god aften til jer 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments