MANDAGSTIP: 25% PÅ ALT HOS JUST SPOTTED

MANDAGSTIP: 25% PÅ ALT HOS JUST SPOTTED 1

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Er der noget bedre end at starte ugen med et lækkert LÆKKERT lille tip? Sagen er nemlig den, at der dumpede en skøn mail ind i min indbakke her til morgen. Den var fra Just Spotted, som gerne vil fortælle, at de har fødselsdag og derfor giver de 25% på ALT de næste 2 dage. Ualmindeligt fristende, hvis I spørger mig og I skal da heller ikke snydes for at få et lille indblik i mine favoritter 😉 Koden er forresten BIRTHDAY25

P.s Et lille ekstra tip er, at koden faktisk også gælder henne hos Moodings. 25% på ALT.

Kan I have en skøn mandag 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments