FREDAG, FORÅR, NØRREBRO & LANGE LØBETURE

FREDAG, FORÅR, NØRREBRO & LANGE LØBETURE 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Jacket: Mango (HERE) T-shirt: Storm & Marie Jeans: ASOS (SIMILAR HERE) Sneakers: Adidas from Sarenza (HERE) Bag: Balenciaga (SIMILAR HERE

I fredags hoppede jeg igen igen i min (forholdsvis) nye ruskindsjakke fra Mango, da Kat og jeg tog snuppede vores traditionelle fredagsøl. I fredags blev den endda udvidet med et glas Rosè også. Det var både solskin og d. 1 April, hvilket på en eller anden måde betyder sæsonstart. Jeg elsker virkelig alt ved København på den her tid om året. Det giver den skønneste og næsten magiske stemning, når folk kommer frem fra deres vinterhi.

Det er især her på Nørrebro, at det stikker helt af. Man kan næsten kun komme i feststemning, når man cykler over Dronning Louises bro, sådan en fredag eftermiddag. Desuden var de fleste barer fyldt til randen og alle pladserne i solen var optaget.

Dagen i dag skal bruges på lidt søndagshygge og loppemarked. Jeg håber også på at kunne komme ud og løbe en forholdsvis lang tur i eftermiddag. Jeg får løbet og løbet i forhold til det der marathon, men det kniber sgu lidt med de der helt lange ture. Både fordi jeg ikke har haft tiden til det og fordi det er en lille smule kedeligt at gøre alene. Sidste år havde jeg jo min far, som også løb marathon i Paris, men det var hans sidste, så ham kan jeg ikke få lokket med ud på meget mere end de 10 længere.

Kan I have en smuk søndag derude 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments