TORSDAG TORSDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Coat: Monki (ON SALE HERE) Knit: MbyM (HERESkirt: Zara (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga (SIMILAR HEREBoots: Elizabeth Stuard from Sarenza 

Et par glimt af hvordan, jeg så ud i går. Det var sådan en rar og forholdsvis stille og rolig torsdag. Formiddagen blev brugt på en IKEA-tur, efterfulgt af et par timers arbejde på hjemmekontoret. Om eftermiddagen var jeg en tur inde i byen for at deltage i et event med Anastasia Beverly Hills. Dagen i dag bliver nogenlunde i samme dur, udover at jeg faktisk tror, at min aften skal tilbringes herhjemme. Alene. På en fredag. Og jeg glæder mig. Jeg ikke har haft en aleneaften i over 2 uger, så det er virkelig tiltrængt – og så er der jo X-Factor finale. Hvem hepper I på?

I går var jeg igen igen hoppet i den skønne jakke fra Monki. Der er ingen tvivl om, at den var et rigtig godt køb og jeg har nærmest brugt den dagligt, siden jeg modtog den. Jeg kunne se at der stadig er et par stykker tilbage hos ASOS og endda på udsalg.

Forresten vil jeg lige minde jer om, at det i dag er sidste chance for at deltage i konkurrencen om et startnummer til Alt for Damernes kvindeløb. Jeg kom til at skrive, at konkurrencen ville løbe til og med næste uge, men jeg har lige hørt i min øresnegl, at det ikke er korrekt 😉

Kan I have en skøn fredag med solskin 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments