BACK IN BUSINESS

BACK IN BUSINESS 1

Hej all zusammen. Så er jeg tilbage i kolde København og savner allerede solen, varmen, de smukke strande og de kolde juice. Vi havde lidt af en hård tur hjem. Først blev vi forsinket i 4 timer, derefter nødsaget til at mellemlande i Riga, som ellers ikke var planen og da vi langt om længe kom til København, var det blevet så sent, at der ikke kørte noget offentlig transport i Nørrebro. Verdens bedste undskyldning for at tage en taxa hjem 😉

Denne gang er jeg ramt voldsomt meget af jetlag og har faktisk slet ikke sovet i halvandet døgn nu, så I kan næsten gætte, at jeg er lidt af en zombee i skrivende stund.

Derfor bliver det også bare lige et hurtigt pip for nu og så vender jeg tilbage, så snart jeg kan tænke klart og holde mine øjne åbne 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments