POSTKORT FRA PARADIS, PART 3

 photo P1260297_zpskb5nbafg.jpg

Sæt fra Pieces SS16

Øv, øv, og ØV. Ferien i Thailand er kommet til sin ende og jeg kan roligt sige, at det er en af de ferier, som jeg bestemt ikke vil hjem fra. Normalt glæder jeg mig altid til at komme hjem, når jeg har været ude at rejse, men denne gang og da jeg var I Singapore og på Bali i november, er der bestemt ikke mange ting, der trækker. Måske det også handler om, at jeg begge gange har skulle forlade sol og sommer og jeg må nok bare indse, at jeg er et mere lykkeligt mennesker, når jeg ikke fryser eller er i underskud af D-vitamin.

I dag får I lige en håndfuld billeder fra vores sidste dage, som også er blevet brugt på de smukke strande på de nærliggende ø’er. Inden længe, skal jeg nok strikke en lille guide sammen til jer, hvis nogen derude skulle overveje en smuttur til Thailand. For faktisk kan det gøres til rimelige penge og det koster sådan ca. ingenting at leve hernede.

Jeg tjekker ind igen, når jeg er tilbage i kulden  

 photo P1260330_zpsrqdql81u.jpg
 photo P1240140_zps1kfexzuw.jpg
 photo P1270012_zpsqbvouty1.jpg

Shorts fra Envii SS16

 photo P1260310_zpsydkjatan.jpg
 photo P1260323_zpsufdgwbpe.jpg
 photo P1260302_zpswoc9roxn.jpg
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments