THAT ENVII SUIT

 photo P1220006_zpshxohmufr.jpg

Suit from Envii // Sandals from Gardenia SS16

Envii er gode til mange ting. Rigtig mange til hvis I spørger mig og det er også er af de brands, som efterhånden fylder mere og mere i min garderobe. Det som jeg synes, at de er er aller bedst til er at lave sæt. Simple, fine klassiske sæt i flotte og feminine mønstre, som man aldrig helt bliver træt af.

Inden afrejsen til Thailand, nåede jeg lige at anskaffe mig dette flotte af slagsen, som er fra deres helt nye kollektion. Blusen kan allerede købes online og mon ikke nederdelen er lige på trapperne? Ellers findes printet også i lange bukser, hvilket i sidste ende nok også passer bedre til det danske klima 😉

Speaking off, så har jeg hørt noget om at der er kommet sne hjemme i det danske? Jeg sender jer mine varmeste tanker og forsøger at lade som om, at jeg aldrig nogen sinde skal fryse igen. Her er alt godt. Jeg er blevet solbrændt, spiser enormt meget thaimad og kokos eller peanuts på alt, tager i Junglen, på stranden og spammer dem der følger mig på Insta og snappen (Miekirstine)

Kan I have den skønneste lørdag 

 photo P1220037_zpsr0pazlfk.jpg
 photo P1220028_zpsfh03mwpi.jpg
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments