REJSESTØRRELSER & ENDELIG AFGANG

REJSESTØRRELSER & ENDELIG AFGANG 1

Hej alle zusammen. I skrivende stund, skulle jeg meget gerne sidde i en flyver, med kursen direkte mod Krabi i Thailand. 8 dage med sol, varme, palmer, pad thai og kolde øl. Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig? Som i VIRKELIG meget.

Min kuffert er pakket med sommertøj og selvfølgelig en masse fine rejsestørrelser, fra Davines og min yndlings solcreme fra Beutè Pacifique.

Igen igen har jeg simpelthen ikke formået at producere indhold her til bloggen, så der bliver altså nok lidt mere stille end normalt. Enten må jeg lære at blive bedre til at arbejde forud, ellers må jeg altså erkende, at det ikke er en evne jeg besidder. Jeg håber (og satser stærkt på) at kigge ind i ny og næ, men noget siger mig, at internettet ikke hænger på træerne.

I kan selvfølgelig også følge mig alle mulige andre steder. Her mener jeg selvfølgelig snappen (Miekirstine) og gode gamle Instagram (Miekirstinequist) Jeg lover at jeg nok skal være sød 🙂

Vi ses dernede 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments