SUNDAY SUNDAY

SUNDAY SUNDAY 1

Adlinks: Knit: & Other Stories (SIMILAR HERET-shirt: Pieces (HERE) Jeans: Samsøe Samsøe (SIMILAR PAIR HERE) Boots: IKKII (HERE) Bag: A.P.C (SIMILAR HERE) Necklace: HVISK (HERE)

Kæreste venner, i går måtte jeg simpelthen knibe balderne sammen og holde kuldesmerten ud, da jeg smed overtøjet for disse billeders skyld. Jeg må erkende, at jeg simpelthen ikke har flere jakker at vise jer 😉 Egentlig havde jeg lovet mig selv, at det var slut med at tage outfitbilleder uden jakke. Jeg kan huske en dag, for et par år tilbage, hvor jeg gjorde det og jeg endte med at få det så dårlig, at jeg brugte resten af dagen på at kaste op. Jeg vil strække mig ualmindelig langt for bloggen, men jeg har mine grænser 😉

Heldigvis var jeg hoppet i den varmeste strik fra & Other Stories. Lige for tiden har jeg den på hver eneste dag og det er afgjort det varmeste stykke tøj jeg ejer. Jeg kunne desværre ikke finde den online, men som altid, har jeg gjort mit bedste for at finde et alternativ.

Heldigvis er det jo snart slut med kulde og vinter for mit vedkommende, da der nu kun er 2 (TO) dage til at jeg rejser til Thailand. Jeg har ikke ord der beskriver hvor meget jeg glæder mig. Men af samme årsag løber jeg ekstra stærkt de her dage, da der altid er ting og sager som skal klares, lukkes og ordnet.

I aften får jeg besøg af mine veninde Maria og jeg tror faktisk at jeg disker op med lidt thaimad. Heldigvis er det noget af det, som jeg aldrig nogensinde bliver træt af.

Må I få en skøn aften 

P.S Der er bøvl med rabatkoden til HVISK, som jeg delte tidligere på dagen. Jeg har kontaktet dem og LOVER at give besked, så snart det er løst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments