WINTER WONDERLAND

WINTER WONDERLAND 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coat: MbyM (ON SALE HERE) Boots: IKKII (HERE) Bag: A.P.C (SIMILAR HERE) Cashmere hat: COS (SIMILAR HERE)

Lige for tiden brokker jeg mig over vejret sådan ca. 857 gange om dagen og januar er da også den mest gudsforladte måned, hvis I spørger mig. Men lige i dag, har jeg lyst til at trække det hele tilbage, for hold da fast hvor har København da vist sig fra sin aller smukkeste side, med sol fra en skyfri himmel og snebelagte parker og gader.

Derudover har jeg været noget så tung i hovedet. I går skulle jeg til middag med mine veninder og selvom jeg ikke ved hvordan det kunne lade sig gøre på året koldeste aften, endte jeg på dansegulvet i kødbyen og var først hjemme på den forkerte side af kl. 5.

Det der med at sove længe kunne jeg glemme alt om, for hele familien skulle samles for at fejre lille Vilfreds 2-års fødselsdag. Egentlig har han først fødselsdag om halvanden uge, men når hans moster og mormor vælger at rejse til sydlige himmelstrøg, bliver man jo nødsaget til at finde en alternativ dag. Det endte med at blive verdens skønneste søndag med store mængder kaffe, brunch, lagkage og gåtur i smukke smukke Frederiksberg have, sammen med resten af Københavns befolkning.

I skrivende stund har jeg plantet min trætte krop solidt i min varme sofa, med en kop the ved min side. Her har jeg planer om at blive siddende indtil jeg har set Bedrag og derefter har jeg kun èn ting på programmet; ZzzZzzZzZ

Kan I have en skønneste aften  

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments