DE SMUKKESTE NYHEDER FRA GARDENIA

DE SMUKKESTE NYHEDER FRA GARDENIA 1

Så skal det dælme handle lidt om nye fine forårsting og hvad er mere passende, på sådan en p**** kolde januardag? 😉 Men kære venner, inden vi får set os om, så er det altså forår og tid til at smide vinterstøvlerne. Jeg tror vi er mange som glæder os.

Hos Gardenia har de været så søde at lade mig låne nogle fine sommersko med til Thailand (hvor jeg rejser ned på onsdag) og i den anledning, fik jeg lov til at kigge den kommende kollektion igennem og hold nu lige fast hvor er den bare flot. Som i   VIRKELIG flot.

Det øverste par i venstre hjørne, forelskede jeg mig allerede i, da jeg spottede dem i deres showroom tilbage i efteråret. Jeg har ikke kunne glemme dem siden og jeg kan godt afsløre, at det er dem, som jeg kommer til at slentre rundt i i varmen i næste uge 😉

Nyhederne begynder at lande i butikkerne og på deres webshop lige straks 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments