FREDAG MORGEN

FREDAG MORGEN 1

Glædelig fredag, kæreste læsere ♥ Her får I lige en direkte opdatering og et par billeder, som ikke er meget mere end en time gamle. Jeg startede min dag på bedst tænkelige måde. Uret ringede kl. 6.45 og selvom jeg snildt kunne have sovet et par timer mere, fik jeg tvunget min trætte krop ud af sengen, hoppede i løbetøjet og tog en lille tur rundt på Nørrebro. Dog i et forsigtigt tempo igennem sneen og de glatte fortove, for pludselig slog det mig, hvor forfærdeligt det ville være, hvis jeg faldt og brækkede et ben, her fem dage inden jeg rejser til Thailand.

Jeg kom heldigvis hjem i god behold, tog et varmt bad, en kop kaffe, tjekkede mails og satte efterfølgende kursen mod Møllers Kaffe, hvor jeg mødtes med min søster til lidt fredagshygge. Nu er jeg hjemme igen og skal lige fikse et par ting hist og her. I eftermiddag har jeg et møde, et event og lur mig om Kat og jeg ikke også lige snupper en fredagsøl til sidst. Slet ikke nogen dum dag, her midt i keeeedelige januar.

FREDAG MORGEN 2

Jeg elsker virkelig konceptet på Møllers kaffe, som går ud på at man ganske enkelt bare krydser af på en seddel, hvad man nu gerne vil have at spise. I dag fik jeg surdejsbrød (de har verdens bedste) grape med sukker og en lille skål yoghurt med müsli. Det eneste dårlige jeg har at sige om stedet er, at det er noget nær umuligt at få bord der, uden at skulle vente. Vi kom 10 min efter de havde åbnet og da vi gik var der proppet. På en hverdag!!?!!

FREDAG MORGEN 3

Lille bitte August var selvfølgelig også med, men han er så rolig og nem, at man næsten ikke bemærkede ham. Han er afgjort verdens sødeste og gladeste baby.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og til sidst vinteruniformen: Jakke fra MbyM (FINDES PÅ UDSALG HER) Jeans fra Samsøe, verdens varmeste og rareste støvler fra IKKII (HER) og tørklæde fra Stine Goya. (affilieatelinks)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments