JANUARY 12

JANUARY 12 1

Adlinks: Coat: Designers Remix (HERE) Knit: ASOS (HERE) Trousers: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Shoes: Adidas Superstar from Sarenza Bag: Balenciaga Necklace: Stine Goya (HERE)

Sådan så jeg ud i går, som var den første dag i lang tid, hvor jeg ikke var pakket ind i store støvler og flere lag af jakker. Det var koldt, men til at holde ud. Desværre sige de kloge, at polarkulden vender tilbage i dag, så jeg må op på hesten igen. I går var desuden også den første dag i år, som mindede om den hverdag jeg kender. Arbejdede hjemme om formiddagen, et møde om eftermiddagen og et hyggeligt event sidst på eftermiddagen. Det så ca. sådan her ud.

I dag skal jeg forbi The Poweder room og have fyldt mine vipper op. Jeg trænger voldsomt meget, så det glæder jeg mig naturligvis til. Husk at I stadig får en rigtig fin rabat op et par vipper, hvis I blot nævner min blog når i booker. Læs meget mere HER.

Må I have den skønneste onsdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments