NY LEVERING FRA ASOS

NY LEVERING FRA ASOS 1

Da min mor og jeg sad en dag i juleferien og bookede vores rejse til Thailand, var noget af det første jeg gjorde efterfølgende, at smutte ind til ASOS og kigge deres udvalg af sommerkjoler. Den slags hænger jo ikke ligefrem i butikkerne i disse tider 😉

De havde et ganske godt og pænt udvalg, men denne fine røde blomstrede sag, kunne jeg simpelthen ikke stå for. Prisen kan man heller ikke klager over, så den blev bestilt med det samme. Jeg må jo desværre sande, at jeg skal tilbage til vinter og kulde, så derfor røg der også lige en strik med i bestillingen. Dog med et eksotisk kaktus-twist. Faktisk har jeg haft den på i dag, så I morgen får I billeder af den in action. Kjolen får I helst sikkert at se, når jeg rejser mod varmen om en uge 😉

Noget andet jeg også har gjort i dag er at bestille en ny ASOS-pakke. Det stopper aldrig 😉 Den indeholder bl.a den her og dem her. Det er altid godt at have noget at se frem til, ikke sandt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FLOWER DRESS // CACTUS KNIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments