GREY GREY GREY

GREY GREY GREY 1

Adlinks: Knit: Pieces (HERE) Scarf: Modstöm (SIMILAR HERE) Jeans: ASOS (SIMILAR HERE) Boots: Shoe Biz (HERE)

I går var en af de dage, hvor alt bare var gråt, gråt og gråt. Sådan en god klassisk januardag. Jeg er spændt på at se, om jeg bliver blændet i Thailand i næste uge, når mine øjne igen skal se sollys og farver 😉 Som I kan se matchede mit outfit vejret med gråt på gråt. Det er utroligt hvor godt en farve kan fungere på tøj og hvor dårligt den samtidig fungerer i naturen 😉

Efter en skøn weekend hjemme på Fyn er jeg atter tilbage på Nørrebro og for første gang i lang tid, har jeg faktisk en forholdsvis tætpakket uge foran mig. For mit vedkommende var december så stille og rolig, at jeg næsten ikke kan huske hvordan det føles at have travlt.

I går var jeg næsten lige ved at få stress og åndedrætsbesvær, da jeg gennemgik min kalender. Hvordan er det nu man gør? Og hvornår skal jeg nå at se Prison Break?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments