PÆNT SPORTSTØJ, MARATONFORBEREDELSER & MOTIVATION

PÆNT SPORTSTØJ, MARATONFORBEREDELSER & MOTIVATION 1

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE

Det er Januar og jeg kunne forestille mig, at flere af jer har genoptaget træningen. Noget siger mig i hvert fald, at jeg ikke er den eneste, som giver den en ekstra skalle pt. 😉

Jeg er begyndt at gøre mig nogle tanker om det der maraton, som jeg jo planlægger at løbe i København til Maj. Sidst jeg løb maraton var i April og der begyndte jeg at træne op ved årsskiftet, og det føltes som en rigtig god tidsramme. Men det betyder jo også, at jeg snart skal begynde at have nogle ekstra kilometer i benene og fra nu af stræber jeg efter at komme op på 20-30 km om ugen.

Jeg har forresten oprettet mig på Nike+ appen, som virkelig er smart og sjov. Man kan følge alle sine løbe-venner derinde og se hvor meget de træner. Både stressende og top-motiverende. Hvis I har lyst, må I meget gerne tilføje mig. Mit brugernavn er Miekirstine.

Men det skulle jo egentlig handle lidt om træningstøj, for der findes altså rigtig meget pænt derude og tro mig, pænt og godt (selvfølgelig) træningstøj er altså altafgørende. Hvis nogen af jer skulle være på jagt efter et par gode løbesko, så kan jeg, af hele mit hjerte, anbefale Ultra Boost fra Adidas. Der er til dato de bedste løbesko jeg har haft og det var også dem jeg løb maraton i. Når man tager dem på, føles det lidt som om at have trampoliner på fødderne og det er altså ikke helt dumt 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments