WINTER WEEKEND

WINTER WEEKEND 1

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Knit: Mango (SIMILAR HERE) Jeans: ASOS (SIMILAR HERE) Boots: Shoe Biz (HERE)

Go’morgen allerkæreste læsere. Her får I lige et par billeder af lørdagens outfit, som I måske allerede har set HER. Den meget 70’er-agtige strik fra Mango er af nyere dato. Eller jeg købte den online før jul, da de havde 40% på hele deres webshop, men den har været 100 år under vejs, så jeg har først fået den nu. Jeg forelskede mig allerede I den tilbage i det tidlige efterår, hvor jeg også delte de smukkeste billeder af Mango’s look book.

Jeg er taget til Fyn her i weekenden og det har I måske allerede luret ud fra billedernes baggrund og diverse sociale medier. Selvom jeg lige har været her, på verdens længste juleferie, så var det det eneste sted jeg havde lyst til at være, da weekenden nærmede sig. København er både død og kedelig her i januar og som jeg også skrev i går, så er det virkelig vigtigt for mig, at jeg beskæftiger mig med ting jeg kan lide. Og I ved vist alle sammen hvordan jeg har det med weekender på Fyn 😉

Kan I have en skøn søndag. Mon ikke jeg tjekker ind igen senere

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments