DET NÆSTE EVENTYR: THAILAND

DET NÆSTE EVENTYR: THAILAND 1

Jeg har allerede nævnt det henkastet i et par indlæg hist og her, men der sker simpelthen snart det fantastiske, at jeg rejser til Thailand. THAILAND. Siden mit første møde med østen for et par måneder siden, blev jeg fuldstændig tryllebundet af den del af verden og vil bare have mere. Min søde mor havde det heldigvis på samme måde, så hun takkede ja til at tage med på mit næste eventyr.

Der er kun 13 dage til afgang og pt. er det tanken om 30 grader og pad thai i store mængder, der holder mig i live, når jeg cykler i den stride modvind i 10.000 minusgrader. At hele mit Instagramfeed også er rejst til de varme lande og konstant bombarderer mig med misundelsesværdige billeder, får mig selvfølgelig heller ikke til at glæde mig mindre. Jeg skal nok prøve at være sød, når det er mig der er dernede 😉

Vi skal bo og være i Krabi og har ganske enkelt bestilt en god klassisk charterrejse med Star Tours. Direkte fly, transport til hotellet, rejseguide og alt det der. Jeg forestiller mig, at det nok er et forholdsvis turistet område, men hvis et par stykker af jer skulle ligge inde med et godt tip eller to, så må I endelig ikke holde jer tilbage.

Er der noget bestemt jeg skal vide? Hvor får jeg den bedste pad thai? og hvilken stand er bedst? You name it

DET NÆSTE EVENTYR: THAILAND 2
DET NÆSTE EVENTYR: THAILAND 3
Thai2
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments