STAYING HOME

STAYING HOME 1

Stribet sengesæt // Plakat // Stribet pyjamas // Sovemaske // Pude // Hjemmesko // Mønstret sengesæt // Lysestage // Calvin Klein trusser // Calvin Klein BH

HVEM slukkede lige for varmen? For pokker hvor er det dog bare blev hunde hamrende tisse koldt og jeg er IKKE vild med det. Jeg håber virkelig, at det kun er for en kort periode og at vi snart kan få den milde og rare vinter tilbage. Fra nu af forlader jeg i hvert fald ikke min lejlighed mere end højst nødvendigt, og så bruger jeg det meste af tiden på at tælle dage til at jeg ligger på den der strand i Thailand 😉

Og nok brok fra mig, for som man siger, er der ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det er jo også en lille smule hyggeligt, sådan at gemme sig indenfor, iført hyggetøj omgivet af stearinlys, varme tæpper, puder og andre rare ting. I går var jeg et smut inde i byen og nåede lige at kigge et par butikker. Jeg mistede hurtigt shoppelysten, for jeg havde ikke lyst til noget som helst andet en hygge og varme. Derfor er det også temaet herinde i dag, for noget siger mig, at jeg ikke er alene om at have det sådan?

Kan I have en skøn søndag

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments