FREEZINGLY

FREEZINGLY 1

Adlinks: Jacket: Old one from COS (SIMILAR HERE) Trousers: Weekday Scarf: Modstrøm (SIMILAR HERE) Cashmere hat: COS (HERE) Boots: IKKII (HERE) Bag: Balenciaga

Jeg har stadig ikke fået varmen fra den lille tur jeg har været ude på i dag. Kat og jeg skulle drikke en kop kaffe og catche up på cafè Taxa på Nørrebro og det tager altså MAX 12 min for mig at gå derhen. Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal overleve, hvis der ikke snart kommer en og skruer op for varmen 😉

Som I kan se, har jeg også været iført varme og vindtætte materialer. Jakken er ved at være en rigtig gammel sag, men det er en af de ting, som jeg aldrig skiller mig af med. Selvom det næsten kunne ligne en sommerjakke, så er det den aller varmeste jeg har og der går ikke en vind igennem. Så vidt jeg husker, så er den også lavet af gåsedun og var vist heller ikke helt billig. Støvlerne er derimod af nyere dato og selvom man lige skal vænne sig til at gave store klumpede fødder, så elsker jeg dem allerede. Og det gør mine fødder også.

I morgen går hverdagen i gang igen, og ved I hvad? jeg glæder mig faktisk. Afslapning og stille dage er rare, ingen tvivl om det, men nu har stilheden altså varet længe nok og selvom jeg næsten ikke kan huske hvordan det føles, så glæder jeg mig altså til at få travlt igen.

Kan I have en skøn aften

FREEZINGLY 2
FREEZINGLY 3
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments