OM MØRKE OG ROLIGE DAGE

IMG_1573

Jacket: Vero Moda Knit: & Other Stories Trousers: Gina Tricot Boots: ASOS Bag: Balenciaga

Åh manner! Jeg har SÅ svært ved at komme ud af fjerene i disse dage. Ikke fordi jeg som sådan er vinterdeprimeret, eller noget i den dur, jeg elsker bare min sofa meget højere end alt andet, når det regner, rusker og bliver mørkt før kl. 15. Egentlig skal jeg slet ikke klage, for jeg er jo så heldig, at jeg bare kan arbejde hjemmefra, så ingen tvinger mig ud. Og når jeg vågner til lyden af regnen på min rude, så er jeg også enormt taknemmelig over, at jeg ikke skal op på cyklen som det første.

Normalt er mine dage pakket fra morgen til aften og det meste foregår out of office. December er altid anderledes, for det er som om, at alt lukker lidt ned og mange arbejder på at afslutte året. Der er i hvert fald en helt anden ro, end normalt. Det er egentlig ganske rart, for det giver mig mulighed for at fordybe mig lidt mere og holde lidt mere fri. De sidste par dage, har jeg f. eks holdt en middagspause, hvor jeg har set et afsnit Prison break. Det må I ikke sige til nogen 😉

I går forlod jeg matriklen for en kort stund og satte kursen mod byen. Jeg have et par ærinder, et glemt kamera der skulle hentes og så havde Beauty PR inviteret på julehygge. Julehygge betyder Gløgg og det kan jeg simpelthen ikke sige nej til 😉

Som I kan kan, nåede jeg helt Mirakuløst at få skudt et par billeder, inden mørket for alvor brød igennem (Tak Sofie). Mine bukser er helt nye og købt i Gina Tricot. Jeg skulle hilse og sige, at de er lige så rare at have på, som de ser ud til.

I dag har jeg været tidligt oppe og skal for en gangs skyld kaste mig ud i myldretiden, da jeg har et møde. Den slags skal jo også passes. Min weekend kommer til at stå i familiens tegn og det glæder jeg mig voldsomt meget til. Jeg har set alt for lidt til dem på det seneste, så jeg glæder mig til en overdosis.

Kan I have en skønt fredag ?

P.s: Beklager min dårlige bloggerstil ang. de manglende links til mit tøj, men jeg kunne simpelthen ikke finde en eneste af tingene online. Jeg må have dårlig webshop-karma i dag.

IMG_1597

IMG_1586

IMG_1589

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments