PÅ BESØG HOS VAGABOND

 photo PA300230 kopi_zpsxw2f0xzv.jpg

I går var jeg et smut inde i Vagabond-butikken i Kronprinsensgade, fordi jeg havde forelsket mig voldsomt meget i et par støvler. Her snakker vi forelskelse, på den der “det kan kun gå for langsomt med at få fat i dem-måde”. Det fik jeg heldigvis og jeg var endda så glad for dem, at jeg beholdte dem på resten af dagen 😉 Hvad det præcis er for et par jeg snakker om, kan I se på det nederste billede i indlægget.

Derudover blev jeg altså også lige fristet til at tage et par billeder, for jeg havde faktisk helt glemt, hvor mange pæne sko Vagabond laver. For et par år siden, havde jeg flere par, men af en eller anden grund, har jeg bare glemt dem lidt. Det var så lige indtil i går, for de fleste af deres designs er altså ret spot on, hvis I spørger mig. Have a look:

 photo PA300229 kopi_zpshtefw2bv.jpg

 photo PA300227 kopi_zpsgkiozvno.jpg

 photo PA300231 kopi_zpsqy3lky1t.jpg

 photo PA300233 kopi_zpsswrvgbmw.jpg

 photo PA300234 kopi_zpslzvwqwbo.jpg

 photo PA300224 kopi_zpshktjg95t.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments