OM WEEKENDER, HVERDAGE & EN EFTERSPURGT TASKE

 photo PA290205 kopi_zpsudsqrhse.jpg

Adlinks: Blazer: MbyM T-shirt: Nørgaard Paa Strøget (HERE) Jeans: Old ones from ASOS Boots: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Endelig fredag. Eller bare “hej, fredag” for jeg kan godt lide weekender, men jeg holder mindst lige så meget af hverdagen. For mit vedkommende er der jo heller ikke den store forskel. I weekenderne er der lidt færre mails, som skal besvares og de fleste folk omkring mig har fri. Men så må det også være det 😉

Billederne her er fra i går, som var endnu en dag på farten. En god dag, vel og mærke. Eneste minus er, at jeg næsten bliver blændet ved synet af min egen blege hud. Det plejer da ikke at være så voldsomt, så tidligt på vinteren. Hvis det ikke var fordi jeg snart, meget snart, rejser mod varmere himmelstrøg, så havde jeg næsten overvejet at besøge et solarium 😉

Forresten vil jeg lige give et shout out til alle jer, som har stillet spørgsmål til min elskede taske fra A.P.C. Den bliver jo udsolgt hele tiden, men her til morgen opdagede jeg, at den endnu engang var landet I deres webshop.

Kan I have en skøn fredag ?

 photo PA290173 kopi_zpsjptctrci.jpg

 photo PA290219 kopi_zps1tvj9abw.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments