STATUS PÅ HÅRFARVEN OG EN LILLE REMINDER

STATUS PÅ HÅRFARVEN OG EN LILLE REMINDER 1

Det er blevet tid til en lille opdatering på min hårfarvning med LORÈAL’s Prodigy-farver. I dag er det lige præcis to uger siden, at jeg kastede mig ud i projektet og jeg har simpelthen været så glad for resultatet. Som jeg fortalte dengang, så følte jeg altså en smule angst ved at kaste mig ud i en omgang hjemmefarve. Det gav et par slemme referencer til mine unge år, hvor hjemmefarve og en sort farvehjelm var en del af min “skønhedsrutine”

Heldigvis er der sket en del på hjemmefarve-fronten siden da, og da Prodigy lovede et pænt, sundt, naturligt og ikke-farvet look var jeg lidt mere roligt. Som sagt var det ikke mit formål at få en helt ny farve. Blot at give den jeg allerede har lidt mere glød, glans og varme.

Det må man sige at det har fået. Overraskende er der faktisk ret mange, der har kommenteret det og givet et par komplimenter med på vejen.

STATUS PÅ HÅRFARVEN OG EN LILLE REMINDER 2

Til sidst vil jeg lige minde jer om, at LORÈAL stadig afholder en konkurrence henne på deres hjemmeside, hvor man kan finde et kit med hårfarve og plejende produkter. Både til sig selv og sine veninder. Konkurrencen finder I LIGE HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments