CLASSICS

 photo IMG_5333_zpsd4d99b8e.jpg

 photo IMG_5315_zps01d8bfbd.jpg

 photo outfit_zps916e4d5c.jpg

 photo IMG_5339_zps7e1ed1bb.jpg

 photo IMG_5334_zpsf1b7dca9.jpg

Adlinks: Coat: Noisy May (HERE) Sweatshirt: Topshop (HERE) Jeans: Old ones from COS (SIMILAR HERE) Seakers: Adidas x Topshop (SIMILAR ONES HERE) Bag: Everie (HERE)

Hvis I følger med på Face, har I nok allerede set mit seneste frakke-køb. I tirsdags kom den endelig med posten og er den ikke bare fin? Den er fra Noisy May og koster kun 400 bobs, hvilket jeg synes er en rigtig god pris, for sådan et klassisk item, som man næsten skal have i garderoben. Den havde kun ligget i min postkasse en times tid, før den blev taget i brug og kombineret med et par andre klassikere, som Adidas sneaks, lyse jeans og en sweatshirt. Præcis som jeg bedst kan lide det.

Those of you who follow on Facebook have probably seen my latest coat-purchase, which is this pretty brown thing from Noisy May. The price is pretty amazing as well and I guess that a trench coat is, one of those itmes that you need in your wardrope.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments