FRIDAY TUNES

YouTube video

Det er fredag og det betyder, at der sikkert er rigtig mange af jer derude, som skal ud og danse i aften. I er sikkert også mange, som skal sidde hjemme i sofaen og se håndbold. Det team er jeg i hvert fald på. Uanset hvordan jeres fredagsplaner ser ud, får I lige det perfekte nummer til at skyde weekenden i gang med.

I kender sikkert alle sammen Alphabeat og nu har deres forsanger, Stine Bramsen, kastet sig over et soloprojekt. “Prototypical” er første udspil fra den kommende plade. Hvis I hører P3 har I nok også hørt den et par gange i løbet af ugen, hvor den har været “ugens uundgåelige”. Ellers må I altså lige love, at I trykker på play-knappen herover. Hun har seriøst den vildeste stemme.

Rigtig god weekend <3

 photo collage_zps97bfa459.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments