SPRING WISHES

 photo spring1_zps00f74bed.jpg
 photo collage_zps3e35d3a2.jpg
 photo spring3_zps9f878061.jpg

1. Kjole fra Asos 2. Clutch fra Zara 3. Frakke fra Topshop 4. Støvler fra Topshop 5. Tæppe fra Zalando 6. Pudebetræk fra H&M 7. Cardigan fra Rika 8. Ringbind fra Firm Living 9. Støvler fra Asos 10. Bælte fra Issue 1.3 11. Solbriller fra Mango 12. Nederdel fra Won Hundred 13. Jakke fra Selected Femme 14. Jumper fra Topshop.

ØV altså hvor er det trist at kulden er vendt tilbage. Det var altså ikke tilfældet da jeg gik i gang med denne collage med en masse pæne forårsting. Men ved I hvad? I får den alligevel, for jeg er slet ikke I tvivl om, at det rigtige forår venter lige rundt om hjørnet.

Som I kan se, drømmer jeg om mange forskellige ting og der er slet ingen rød tråd. Sådan tror jeg egentlig altid at det vil være med mig. Den ene dag er jeg forelsket I en clutch i bedste boheme-stil og den næste dag kan jeg ikke få nok af collage bluser.

Desuden trænger jeg virkelig til en forårsrengøring i mit hoved og til at få sat alle de praktiske system. Tror I ikke at den ville være lidt sjovere hvis nu man havde de fineste mapper fra Firm Living?

Indeholder Affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments