THE DRESS

dress_zps10daec56

De af jer som følger mig henne på Instagram (Miequist1) har nok allerede set denne ret så fantastiske kjole. Den er fra COS og er lige landet i butikkerne. Jeg var ved at falde bag over af forelskelse, da jeg så den for første gang. Det eneste der retfærdiggør at jeg ikke skal købe den, er, at jeg mangler en anledning at have den på til. Jeg håber at jeg modtager en invitation til et sommerbryllup MEGET snart.

Desuden er jeg dybt begravet i Gossip girl for tiden, hvilket naturligvis også har givet mig lyst til at tilføje flere fine kjoler i mønstre og farver til min garderobe, i bedste Blair Waldorf stil. Med denne kjole kommer jeg nok ikke meget tættere på 😉

Those of you who follow me on Instagram (Miequist1) have probably already seen this amazing dress. It’s from COS and has just landed in stores. The only that justifies not buying it, is the fact that I need an occasion to wear it. Hope that I will be invited to a summer wedding VERY soon 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments