Gestuz

I sidste uge var jeg forbi de søde piger fra 9PR som havde inviteret hos bloggere på besøg, for at få et kig på AW12 kollektionen fra Gestuz. Det er et mærke som jeg altid har været vild med og hver sæson har de lavet nogle items, som har stået højt på min ønskeliste…

Photobucket

De forskellige styles blev prøvet og tilpasset..

Photobucket

Designeren fra Gestuz fortæller om kollektionen og en MEGET pæn kjole..

Photobucket

Den flotteste ryg på den pæne kjole

Photobucket

Photobucket

Priviligerede som vi er, måtte vi hver vælge en style fra kollektionen, som vi modtager til efteråret. Det tog mig ikke særlig lang tid at beslutte at det skulle være læderjakken, som i ser herover. Det er, efter min mening, noget nær den perfekte læderjakke. Det værste er at jeg skal vente helt til efteråret med at modtage den… Hårdt liv 😉

Photobucket

Christina havde svært ved at beslutte sig. Meget svært endda. Hun nåede vist også at tage 3 forskellige beslutninger..

Photobucket

Søde og fine piger

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments