Facts #3

Photobucket

I har taget så godt imod de her Facts indlæg, så nu får i et til. De er faktisk også ret sjove at lave 🙂

1. Da jeg var yngre var min absolutte yndlingsbutik Taxi på strøget. I ved, den der ligger helt oppe ved rådhuspladsen..

2. Jeg har arbejdet i Cos siden 2009 og af flere omgange. Først deltid, så fuldtid og nu deltid igen..

3. Jeg ELSKER danske tv serier. En årgang var jeg nærmest besat af Krøniken. Rejseholdet har også en stor plads i mit hjert. Og naturligvis Matador.. jeg kunne blive ved..

4. Det var da jeg læste på RUC, at jeg mødte mine søde veninder, som jeg næsten laver alt med. Vi startede en madklub tilbage i 2008 som vi stadig afholder minimum hver anden uge. Så når i hører navne som Cecilie, Line, Anne og julie er det altså dem jeg snakker om..

5. Da jeg ved yngre ville jeg ønske at jeg havde eksotisk blod i årene og bildte alle ind at min far var fra Spanien. Meget mærkeligt, egentlig.

6. Jeg er fuldstændig afhængig af Vanilla goes mint tyggegummi fra Stimorol og hver gang jeg skal ud og rejse, køber jeg et lager i frygt for at løbe tør. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, hvis det en dag ryger ud af produktion..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments