På besøg hos Malene Birger

I onsdags mødtes jeg, som sagt, med Christina og tilbragte eftermiddagen med et par events. Vi startede hos Malene Birger, som hører til i et kæmpe stort og smukt hus På Frederiksberg. Jeg havde aldrig været der før, men lad mig bare sige, at jeg så sandelig ikke håber at det var mit sidste besøg.

Her er en ordentlig omgang fotospam:

Photobucket

Min bloggerpartner in crime og undertegnede

Photobucket

Anledningen af besøget var at få et kig på AW kollektionen. Den var P.Æ.N. Se f. eks lige de grønne sko her…

Photobucket

Og tasker…

Photobucket

og flere sko…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Noget af det som jeg virkelig elsker ved Malene Birger er, at universet er så gennemført. Alt fra Giner til tøjstativer, til puder og møbler på gangene i det store hus. Det må virkelig være en skøn arbejdsplads..

Photobucket

Mere pænt tøj fra AW kollektionen..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tasken her må nok være mit yndlings item fra den kommende kollektion. SÅ pæn.

Photobucket

Ellers også er det de her sko..

Photobucket

Et lille udsnit af den kollektion som er i butikkerne nu. Vi var så heldige at få lov til at vælge et par ting derfra. Det var bestemt ikke svært. Mon ikke i snart får at se hvad jeg valgte 🙂

Pictures from this wednesday, where Christina and I visited Malene Birgers building to have a look at the AW12 collection. SO pretty.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments