Never let me go

YouTube video

Jeg kan ikke komme tanke om nogen andre kunster der har taget mig så meget med storm, som Florence and The Machine. Ofte skal man høre musik en del gange, før man bliver forelsket. Sådan har jeg det ihvertfald 🙂

Med Florence var det helt anderledes. Jeg hørte det første album èn gang og undrede mig ret meget over at jeg ikke havde taget det til mig noget før. Kort tid efter udkom album nr. 2 og jeg tror faktisk at jeg, sammenlagt, har hørt de 2 albums 20% af min vågne tid lige siden. Jeg kan ikke blive træt af.

Nu er videoen til den nyeste singel, Never let me go, udkommet. Den er smuk og dyster og det er muligvis en af de bedste ballader jeg har hørt. Hvis i ikke har hørt den, så gør det lige, please ?

I have been listening to Floerence and the Machine about 20% of my awaing hours since I the discovered how beautiful the music was. The video to Never let me go has just been released. If you dont know it, then please listen to it.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments