12 pæne og høje sko

Photobucket
Photobucket

Klik for link

1: Urban Outfitters 2: Topshop 3: YSL 4: Zara 5: Topshop 6: Charlotte Olympia 7: Nelly 8: Topshop 9: Zara 10: Topshop 11: Zara 12: Asos

Ok, de er måske ikke vildt praktiske i denne uge, med polar kulde, men der går nok ikke længe, inden foråret melder sin ankomst og så kan man igen gå i åbne sko. De forskellige webshops byder på mange pæne af slagsen og personligt er jeg helt forelsket i nr. 8 fra Topshop. Jeg skal heldigvis et smut til London i næste uge, hvor jeg vil tage et nærmere kig på dem. Hvilket par kan i bedst lide??

I dag tager jeg hul på modeugen, med ECCO style awards. Billeder følger i morgen, men husk at jeg opdaterer løbende på Facebook og Twitter.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments