Last night

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Igår var jeg, som sagt, til et lille event hos de søde piger fra 9PR. Anledningen var, at tøjmærket Stella Nova ville vise os deres nye kollektion og fortælle lidt om deres brand. Jeg kendte ikke så meget til dem, men de har egentlig en ret sød historie. Hver kollektion er nemlig opbygget ud fra karakteren Stella, som fortæller en lille historie og elementer fra fortællingen kan så spores i kollektionen. ret sødt. Historien kan altid læses på Stella Novas hjemmeside.

Vi fik også lov til at vælge en ting fra den nye kollektion. Jeg valgte de sorte højtaljede bukser, som i kan se på nederste billede og jeg glæder mig meget til at modtage dem…

I må have en skøn fredag!!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments