R/H

Photobucket

Photobucket

Er der nogen af jer som kender mærket R/H? Jeg kender det kun fra PR bureauet Agentur V som laver PR for dem. Hver gang jeg har besøgt showroomet er jeg blevet helt forelsket i deres kollektion. Bag mærket står to kvindelig designere fra Helsinki. Jeg har aldrig set det i butikkerne, men nu har de endelig åbnet en Webshop. Desværre synes jeg ikke at tøjet kommer til din ret på imagebillederne og det er også lidt dyere end jeg havde håbet. Men pænt er det. Jeg er især vild med alle snorene, som er et kendetegn for deres SS11 kollektion. Besøg webshoppen lige her

I really like the brand R/H. I have never seen their collection in the stores. But now they finally opened a webshop. Unfortunately it is a little expensive. Visit the webshop here

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments