Changes..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg er typen som er ret konservativ og kedelig med mit hår. Jeg tør ikke rigtigt at prøve nye ting og bliver yderst sjældent klippet. Men, som jeg skrev for lidt tid siden, var mine spidser mere slidt end slidt. I dag tog jeg mig sammen og tog til frisøren. Når jeg endelig lander i stolen, får jeg altid lyst til og mod på at prøve lidt nyt. Så jeg sagde til frisøren at “hun bare skulle gå amok. Så længe det kommer til at se sundt ud”. Det skal jeg også lige love for at hun gjorde. Puha, det er røget meget af. Nok omkring 7-8 cm. Men altså… det var jo nødvendigt og det gror forhåbentlig ud igen. Men jeg skal liiiiiige vænne mig til det.

I went to the hairdresser today. My hair really needed it, but i think the it has become VERY short. But i guess I just have to get used to it 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments