Nye tider

Som de fleste nok har bemærket blogger Cecilie ikke længere. Hun har valgt at trække sig ud af bloggen – om det bliver for evigt, eller om hun vender tilbage igen må tiden vise. Der kommer derfor til at ske et par ændringer på bloggen, blandt andet kommer der en ny blogger med masser af fantastisk energi og inspiration til. Hele omrokeringen kræver selvfølgelig en del arbejde med alt det praktiske, og selvom vi i er fuld gang, kan det ikke undgås, at der vil blive lidt stille den næste halvanden uges tid. Men så vender vi også stærkt tilbage – med alt det bedste. Vi håber så inderligt at I fortsæt vil læse med og kommentere, for det er jo jer som gør det hele værd.

Billede-86-640x421

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments