Offer for en GOD sælger

Billede 4

Ja, det var jeg i går. Jeg skulle lige ind i MAC i Magasin for at få oplyst lidt info om min foundation, for at se om jeg kunne finde den billigere på e-bay. Jeg sagde godt nok at det var fordi jeg ville ønske mig den i fødslesdagsgave (hvorfor lyver man altid om sådan noget?) Til sagen: mens jeg står og venter på at det bliver min tur, er en af ekspedienterne ved at fortælle en anden kunde (vel at mærke) at de lige har fået en mascara hjem som de alle sammen er HELT OPPE AT KØRE OVER. Det bliver min tur (hvilket jeg ikke engang bemærker fordi jeg er så optaget af den der FANTASTISKE mascara). Jeg får mine oplysninger og må selv spørge min (lidt kedelige og ikke nær så gode) ekspedient om at høre om den der mascara. Hun når ikke at sige 3 ord før jeg siger “så må jeg hellere prøve den”. Jeg følte mig altså lidt naiv da jeg gik ud. I dag har jeg prøvet den på og ja, det er altså THE SHIT – den er virkelig god. Så hvis du mangler en rigtig god mascara så bare gå ind i magasin og sig: “jeg vil gerne købe den mascara som i alle sammen er HELT OPPE AT KØRE OVER” trust me – de ved hvad du mener.

Mie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments