Stockholm Vintage

Billede 17Billede 15Billede 16Billede 19Billede 18

Normal er jeg ikke så meget til Vintage, ikke fordi jeg ikke kan lide det, men fordi jeg har enormt svært ved at finde de helt cool ting. Men her i Stockholm er jeg blevet imponeret. Butikken Beyond retro, som ligger i det hippe “Sofo kvarter” er uden tvivl den bedste vintage butik jeg har været i. På billederne ses et lille udsnit af nogle af de darlings som jeg fandt – Blandt andet en hvid Dior Blazer. De fantastiske shorts er helt klar min favorit (fatter egentlig ikke hvorfor jeg ikke købte dem?!?). Det bedste af det hele er dog, at ekspedienten fortalte at der var en endnu større butik i centrum – så jeg smutter nu.

Foto: Paw Ager

Mie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments