Denim Junkies

Billede 1Billede 2Billede 3

For et par uger siden var min lejlighed omdannet til et lille Showroom, da min kæreste skulle skyder nogle billeder til et helt nyt mærkes lookbook. Mærket hedder Denim Junkies og er så nyt at det ikke en gang er i butikkerne endnu. Men glæd jer til det kommer, for der er nogle rigtig rigtig fine ting imellem. Min personlige favorit er de jeans som kan ses på 1. billede (som sagt har jeg batik-craziness for tiden)  billederne her er fra deres første kollektion som er SS10, så når vi engang nærmer os den nye sæson, er det et mærke som jeg bestemt vil holde øje med.

Som en lille bonus, kan jeg informere om at der både er en herre og en dame (eller pige – det lyder nu bedst) kollektion. Priserne kommer til at ligge i den overkommelige ende af skalaen. Og det kan vi jo godt lide

Mie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments