SAVED ITEMS

POSTKORT FRA BALI

OLYMPUS DIGITAL CAMERAverdens bedste frokost på Shelter

Hej alle zusammen og rigtig glædelig mandag. Beklager, at det lige går lidt langsom herinde i disse dage, men jeg har simpelthen så travlt med at presse så meget ud af Bali, som overhovedet muligt. Her er intet mindre end fantastisk og totalt paradis-agtigt. Egentlig kan jeg slet ikke overskue, at vi pt. kun har to dage tilbage hernede.

Det er som om, at alt bare spiller. Maden, farverne, mennerskerne, vejret, strandene, hotellerne osv. I har været så søde at stille mig rigtig mange spørgsmål, her, på mail og på insta. Jeg skal nok besvare dem alle og LOVER at komme med en uførlig guide, så snart jeg kommer hjem. Faktisk kribler det næsten i mine fingre for at få den skrevet, for der er så mange skønne ting og steder, som fortjener at blive delt.

I dag får I lige et par billeder fra de seneste par dage, som mere eller mindre har bestået af helt fantastisk mad, strand, shopping, solbadning og bare good vibes. Husk at I kan følge med henne på Instagram og så selvfølgelig også snappen (Miekirstine)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWhen in Asia: Buy a sharong

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAcai bowls. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange jeg har spist

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenim shorts og skjorte fra ASOS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAbingin beach OLYMPUS DIGITAL CAMERATop fra Pieces og nederdel fra Custommade

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS