CORN BREAD: SUNDE, SIMPLE OG NEMME AT LAVE

DEN PERFEKTE FORÅRSKJOLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI fredags, da jeg var rundt til et par forskellige pressedage, begyndte regnen pludselig at stå ned i tykke stænger. Lidt irriterende og ret typisk, nu hvor jeg lige havde taget min fine nye Stella Nova-kjole på og gerne ville have den fotograferet, så jeg kunne vise den herinde 🙂 Heldigvis har de et fint og helt lyserødt rum oppe hos 9PR, hvor det lykkedes mig at få skudt et par indendørs-billeder.

Hvis I spørger mig, så har den noget nær det helt perfekte snit, til sådan en feminin forårskjole og materialet skriger nærmest på sommerhustur krydret med lidt stil. I forstår hvad jeg mener, ik? Jeg kan desværre ikke fine den præcis samme kjole online, men den er i butikkerne nu og på Stella Novas webshop er den også i en fin blå version.

Det bliver alt for mig her til aften. Jeg er død-træt efter en hel weekend på FINDERSKEEPERS og skal være klar og frisk til i morgen, hvor jeg skal løbe enormt stærkt for at for at få styr på de sidste ting inden afrejse tirsdag.

Kan I have en skøn aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CORN BREAD: SUNDE, SIMPLE OG NEMME AT LAVE