Vælg den rette påklædning til den rette anledning

Mange af os kender nok det med, at det er svært at vide, hvad man skal tage på til forskellige lejligheder. Dette gælder også, selvom vi kan se, at vi har meget tøj i garderoben. Det føles bare, som om man allerede har haft det hele på før. Men heldigvis findes der lækkert tøj til kvinder i nye designs, så man hurtigt kan få opgraderet garderoben til noget nyt. Så kan man altid smide det gamle kluns ud til genbrug eller give det væk til andre.

Tøjet til hverdagen

I hverdagen har du nok nogle go to-løsninger, som du plejer at vælge, hvor du føler dig godt tilpas i. Det kan være alt fra en afslappet kjole til nederdel eller bare en t-shirt og løse bukser dertil. Her kan du prøve at pifte de sammensætninger op ved at kombinere nogle, hvis muligt, på en anden måde. Det kan få dig til at stråle på en helt ny måde og vise en anden side frem af dig, som du ellers holder igen på. Hvis det bliver en dårlig løsning, så kan du rose dig selv for at gøre forsøget, og så gjaldt det trods alt kun for en enkelt dag.

Tøjvalget til udeoplevelser

Det er desværre de færreste af os, der kommer til bal hos dronningen, og det ville nok afstedkomme en gigantisk tøjkrise. Men om man skal på date, besøge svigerfamilien, i byen eller ud til parmiddag, så vil man gerne se godt ud. Det er her, man har et udvalg af festkjoler liggende, hvor de kan være mere eller mindre vovede alt efter, om man er ude på at score eller skal imponere svigerforældrene. Her handler det ligeledes om, at man føler sig godt tilpas i tøjet. Dog kan det være smart at have skiftetøj eller -sko med, hvis det bliver et langt arrangement, hvor det kan gøre dig mere afslappet og komfortabel at klæde om i løbet af aftenen eller dagen.

Prøv nye tøjudfordringer

Forandring fryder, som man bekendt siger. Så foruden at du kan kombinere tøjet, du allerede har, på en anden måde, så prøv også noget helt nyt tøj. Det kan være svært at gøre i starten at skulle skifte stil, også selvom det kun er for en enkelt dag og med et enkelt tøjsæt. Men en stil er jo til for at blive ændret. Måske opdager du, hvordan du føler dig helt anderledes godt tilpas, og du har fundet nye, ukendte sider frem af dig selv. Der er intet at tabe, for tøjet kan altid sælges eller gives videre igen.