Få styr på barmen med kvalitet og rigtig størrelse

Mange kvinder går hver dag rundt med undertøj i den forkerte størrelse og alligevel gør de ikke noget ved det. Det kan nemlig være en utrolig kompliceret sag at finde frem til hvad der egentlig er den helt rigtige størrelse. Er du én af de mange kvinder, der maser sig ned i et par trusser der er for små eller bærer du en BH der slet ikke støtter barmen, så kan det være at denne artikel kan være din nøgle til det perfekte undertøj i fremtiden.

Find gode mærker med perfekt pasform

Vi får seksualundervisning i skolen, vi hører om hvordan man barberer sig bedst uden at få knopper, men hvor dælen kan man lære noget om hvordan vi finder det helt rigtige undertøj til vores kroppe? Alt for mange kvinder går rundt med undertøj der egentlig ikke passer og det er der god grund til, for de ved ikke bedre.

I Danmark findes der en lang række tøjmærker der forhandler undertøj. Noget er bedre end andet, men hvis man falder over mærker som f.eks. triumph, kan man i første omgang sikre sig at få undertøj af god kvalitet. Triumph er kendt på kvalitet og perfekt pasform uden at man ender op med mormortrusser eller andet der ikke følger den nyeste mode.

Frem med målebåndet og benyt dig af størrelsesguiden

At du finder undertøj af mærket Triumph er dog ikke din sikkerhed for at finde undertøj der passer i størrelsen. Du kan f.eks. ikke få en god bh til at støtte din barm korrekt, hvis du egentlig skulle bruge en H-skål, men i stedet hopper i en flot bh fra Triumph i C-skål. 

Her er du nødt til at sætte dig lidt ind i hvad dine fysiske mål kræver af skål og omkreds på din kommende bh. Med et målebånd og størrelsesguide online kommer du rigtig langt.

Få hjælp til at finde den rette bh – også når du har en større barm

Har du aldrig prøvet at måle din krop med et målebånd, kan det være svært at vide helt præcist hvor man skal placere målebåndet. Her vil det måske give mere mening for dig at besøge en fysisk forretning, hvor ekspedienten kan hjælpe dig med at måle de rigtige steder. 

Det ikke kun mærket Triumph der er i høj kvalitet. Hvis du har en større barm en mange andre og gerne vil sikre dig den rette støtte i en bh, kan primadonna også være et godt mærke at overveje. Primadonna laver kun bh-er fra C-skål og op. Det er altså et mærke der netop designes til de lidt større barme, der har brug for støtte.