3 gode serier du skal se netop nu på Viaplay

Der er masser af gode serier på Viaplay, så hvis du ikke allerede har Viaplay, kan du få det i din TV pakke med Yousee. Læs med her og få tips til, hvordan du tilmelder dig et Viaplay abonnement – og hvilke serier, du skal se lige nu. 

Er du også vild med serier? Det er vi mange der er! Det er nemlig super hyggeligt at kravle under et tæppe i det allerbedste hjørne af sofaen og så ellers bare lade sig opsluge af gode film og serier hele aftenen. Hvis du er løbet tør for gode serier, så får du her tre gode serier, du skal se netop nu på Viaplay

Elvira

Elvira er en ny dansk serie med blandt andre Bodil Jørgensen, Marujana Jankovic, Peter Plaugborg og Danny Thykær. Serien er på otte afsnit og handler om Elvira, der arbejder som receptionist på et bordel. Bordellet drives af Elviras barndomsven politimanden Køster. Da en af sexarbejderne forsvinder, begynder Elvira selv at efterforske sagen, hvilket får dramatiske konsekvenser for både hende og hendes familie. Hvis du er vild med dansk socialrealisme, så kan det anbefales at se Elvira, som både er tragisk og humoristisk på en og samme tid. 

The thing about Pam

Hvis du er vild med Renée Zellweger, så skal du se The thing about Pam. Det er en vanvittig true crime mini serie på seks afsnit. Serien handler om en mordsag, som ved første øjekast virker simpel, men som senere på dramatisk vis viser sig at indeholde en djævelsk plan og en kvinde ved navn Pam Hupp. Serien kan anbefales, hvis du elsker true crime – og Rene Zellweger. 

The good doctor

The good doctor er ikke en ny serie. Faktisk er den fra 2017, men den skal alligevel nævnes her. For den adskiller sig fra andre medical-serier ved at have fokus på den lidt anderledes læge Shaun, der har en diagnose på autismespektret og derfor har svært ved at kommunikere med andre mennesker. Det skaber nogle udfordringer i hverdagen, som han på fineste vis håndterer. Hvis du elsker serie med læger, så skal du se denne. Hovedrollen spilles af Freddie Highmore. 

Hvordan får jeg Viaplay i min TV pakke? 

Hvis du gerne selv vil bestemme, så er Yousee Play lige noget for dig. Her kan du nemlig se lige præcis det Tv, som du selv vælger. Du kan vælge nøjagtig de TV-kanaler og streamingtjenester, som passer til dig. På den måde kan du både se Viaplay serier og film. Og det er ganske nemt. Du vælger abonnementet Yousee Play og beslutter dig for, hvilket abonnement, du gerne vil have. Abonnementet er bygget op efter point, så du vælger en pakke med de antal point, som du tænker, at du får brug for. Og du kan altid vælge mere eller mindre – og du kan også skifte streamingtjeneste, som du har lyst til. Husk at du også kan se serier via Viaplay app’en. Så er der vist bare at sige god fornøjelse!