Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vegetarisk bolognese
5
fra 1 stemme
Servings:
4
I alt
45
minutter
min
Ingredienser
2
dl
grønne linser
1
dåse flåede tomater
1
spsk
tomatpure
1
løg
3
fed
hvidløg
½
chili
2
gulerødder
250
gram
champignon
2
dl
fløde
(alternativt, madlavningsfløde)
3
dl
vand
1
spsk
røget paprika
1
spsk
oregano
Olie til stegning
Salt og peber
Noter
Spis den med pasta og revet parmesan
Tip: Den klassiske fløde kan sagtens erstattes af madlavningsfløde
Tilberedelse
Start med at hakke alle grøntsagerne i mindre stykker
Svitst løg, hvidløg og chili en gryde med lidt olie. Når løgene er gyldne tilsættes den røgede paprika og efterfølgende tomatpure.
Tilsæt gulerødder, champignon og linser og bland massen godt sammen.
Tilsæt de flåede tomater og lad det stå og småsimre i ca. 20 minutter
Tilsæt løbende lidt vand. Afhængigt af hvor tyk, du ønsker sovsen
Tilsæt fløden efter 20 minutter og lad den simre yderligere i 5 minutter
Smag til med oregano, salt og peber
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest