Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Stegte bønner med et asiatisk twist
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
2
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
En poste friske bønner
(ca. 300 gram*)
1
spsk
frisk hakket chili
2
fed
hvidløg
2
spsk
sesamolie
(rapsolie kan også sagtens bruges)
1
spsk
sesamfrø
Salt og peber
Noter
*hvis det ikke er sæson for friske bønner, så kan dem på frost også bruges. Her bliver de dog ikke helt så sprøde
Tilberedelse
Skyl og rens bønnerne i vand og skær enderne af
Varm olien på en pande og tilsæt hvidløg og chili og lad det stege i ca. 1 minut
Tilsæt bønnerne og steg i 5 min, mens du jævnligt rører rundt
Tilsæt sesamfrø og steg i 5 min mere eller indtil bønnerne er nok og sesamfrøene og blevet brune og gyldne.
Server straks med din yndlingsdip. Evt. en god goma dressing.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest